5 Δεκ 2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Από το Δήμο Σητείας μας παραχωρήθηκε οίκημα επί της οδού Μ. Καταπότη 57 για να στεγαστεί το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας και άλλες δράσεις της ΚΟΝΤΡΑ.
Επειδή οι απαιτούμενες επισκευές δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου, ζητήσαμε βοήθεια από μέλη και φίλους της ΚΟΝΤΡΑ και βρήκαμε συγκινητική ανταπόκριση από πάρα πολλούς . Στις ημέρες μας που όλοι λέμε ότι οι άνθρωποι δεν νοιάζονται για τα προβλήματα των διπλανών αλλά κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και το βόλεμα τους βρέθηκαν πολλοί Σητειακοί που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν εθελοντική εργασία και υλικά με αποτέλεσμα το σπίτι να είναι έτοιμο με ελάχιστο κόστος .
Καταλάβαμε ότι είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν όπως και εμείς ότι το πρόβλημα των εξαρτήσεων είναι υπαρκτό και είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα χέρι βοήθειας για τα παιδιά της Σητείας και τους γονείς τους που υποφέρουν από τα ναρκωτικά.
Θυμίζουμε ότι και η προηγούμενη στέγη του Π.Π.Α.Σ. είχε διαμορφωθεί και εξοπλιστεί με πολλές εθελοντικής προσφορές .
Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς,
- για τα υπέροχα συναισθήματα που μας έκαναν να νοιώσουμε
- για το κουράγιο που μας έδωσαν να συνεχίσουμε
- γιατί χάρη σ’ αυτούς το Π.Π.Α.Σ. λειτουργεί πάλι.
Ευχαριστούμε λοιπόν:
Το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του οικήματος,
Τους αντιδημάρχους κ. Τσιφετάκη Μανόλη και Πρωτογεράκη Μιχάλη για το ενδιαφέρον τους και τη βοήθεια τους μέσω των υπηρεσιών του Δήμου,
Τον κ. Τσουκνάκη και την κ. Ζαβερδινού για τις τεχνικές συμβουλές ,
Τους ΤΕΚ ΑΕ - Ε.Α.Σ. ΣΗΤΕΙΑΣ –ΜΕΚΑΛ ΑΕ - ΑΦΟΙ ΔΡΕΤΑΚΗ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΜΜ –ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Ε.- ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ- ΧΑΤΖΑΚΗ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗ- ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ Τ. - ΣΟΛΙΔΑΚΗ- ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ - ΜΑΡΚΑΚΗ Μ. - ΖΑΡΓΙΑΝΑΚΗ Δ.
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ Μ.- ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ Β.- ΚΑΤΣΙΚΑΛΑΚΗ Ν.- ΓΙΑΝΝΑΡΟ Γ.- ΠΑΠΑΔΑΚΗ Β.- ΔΑΟΥΚΑ ΣΤ.- ΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ Γ. ΚΟΥΤΟΥΚΙΑΔΗ Γ.- ΨΑΡΑΚΗ Ι.- ΚΟΥΚΛΑΚΗ Μ.- ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ ΣΤ- για την προσφορά υλικών, την προσωπική εργασία και την εν γένει βοήθεια και συμπαράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: