21 Οκτ 2010

Τα Παιχνίδια του Κόσμου

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας και η Association Kaloumba σας προσκαλούν να γνωρίσετε τα Παιχνίδια του Κόσμου! Ελάτε να παίξουμε, να γνωρίσουμε την ιστορία των παιχνιδιών και να μάθουμε για τον πολυδιάστατο ρόλο τους στην ανάπτυξη του ανθρώπου.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 12:00-15:00 παίζουμε στην παραλία της Σητείας, μπροστά από την Κεντρική Πλατεία.

Μεταξύ 25 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου θα επισκεφθούμε τα Γυμνάσια της πόλης και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ για να παίξουμε και να δώσουμε την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν τη διαδικασία κατασκευής των παιχνιδιών.

Μεταξύ 1 και 4 Νοεμβρίου, κατά τις απογευματινές ώρες, πραγματοποιούμε εργαστήριο κατασκευής και χρήσης παιχνιδιών ανακυκλώνοντας το ξύλο. Το εργαστήριο έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (12 άτομα). Αφορά όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη διαδικασία και να επιχειρήσουν να τη μεταφέρουν στα πλαίσια εργασίας ή δραστηριοποίησής τους. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 2843029620 και στο e-mail: ppasitia@gmail.com.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Σητείας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου και του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: